Bedazzled
lagu untuk blog anda ♥
Tuesday, March 22, 2011 | 7:15 PM | 0 dazzle(s)
hai ^-^ . i baru buad tutorial . halllo everbody . hari i ajar korang camner nak buad lagu kat blog

pegi sini  klik sini
  • pastu cari lagu yang korang nak . pastu kli dekat lagu tu . pastue korang copy code embed dia . nampak tu kaler merah tu . hah pastu copy atau Ctrl + C 



.
  • sebelum tu korang denga dulu lagu tu kay :)
  • pastu korang balik ker blog korang 
  • pegi ke Design>Add gadget>HTML/javascript 
  • dia akan kua ni




  • pastu klik kat situ dia akan keluar kotak ni kan .  


  • pastu korang masuk kan. code tady atau Ctrl + V kat dalam kotak tu :)
  • pastu save and preview :)


kay thanks byebye♥

Labels:


/ NEW